اموزش کیوکوشین کاراته
کیوکوشین خوزستان
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

Click to open image!

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:, توسط سارا گلچین |

 

نام و شهرت : جت لی
سبک:  ووشو
تاریخ تولد: 26 آوریل ۱۹۶۳ برابر با ۶ اردیبهشت ۱۳۴۲
محل تولد: چین

مهمترین فعالیت

گسترش ووشو و تلفیق آن با هنر سینمایی یکی از محبوبترین ستاره های فیلمهای هنگ کنگ که از اوایل دهه 1990 بر پرده سینماها ظاهر شد، جت لی بود، کسی که در مقطعی به عنوان وارث بروس لی از او یاد می شد. او یک بچه با استعداد در هنرهای رزمی بود. در ووشو پیشرفت زیادی کرد و چند عنوان قهرمانی ملی را کسب نمود و به سراسر دنیا مسافرت کرد. جت لی پیش از 20 سالگی اولین فیلم خود را در نقش یک راهب مبارز در فیلم »معبد شائولین« (1982) بازی کرد. این فیلم در تایوان ساخته شد اما در سراسر آسیا از محبوبیت زیادی برخوردار شد. جت پس از دو قسمت دیگر »معبد شائولین 2: بچه هایی از شائولین« (1984) و »معبد شائولین 3: هنرهای رزمی شائولین« (1986) که در هر دو قسمت استعدادهای خود را به خوبی به نمایش گذاشت، اولین کارگردانی خود را با فیلم ناموفق »مجبور به دفاع« (1986) انجام داد.
از آنجائیکه جت لی دستمزد محدودی دریافت می کرد، برای دو سال اجازه خروج گرفت و در سانفراسیسکو اقامت گزید و مدت کمی بعد از آن با یک هنرپیشه چینی ازدواج کرد. »استاد« (در سال 1989 در سانفراسیسکو فیلمبرداری شد اما تا 1992 پخش نشد) یک فیلم کونگ فو نسبتاً مدرن بود. نکته مهمتر این فیلم این است که این اولین باری بود که جت لی با کارگردان تسوی هارک کار می کرد. این هنرپیشه در سال 1990 بجای بازگشت به میهن به هنگ کنگ رفت و تلاش کرد تا با امضاء قراردادی با شرکت گولدن هاروست حرفه خود را از نو شروع کند. بهترین حضور او بر پرده سینما در سال 1990 رخ داد، زمانی که تسوی هارک در فیلم »روزی روزگاری در چین« او را در نقش قهرمان مردمی، وونگ فی هونگ به بازی گرفت. فیلم داستان واقعی زندگی این شخصیت بود. علی رغم انتقاداتی که درباره جوانی به جت لی و آموزش او در هنرهای رزمی دیگر وجود داشت، او نقش خود را با قدرت تمام اجرا کرد و بر مشکلات متعددی فائق آمد. او در دو فیلم دیگر (در سال 1992) هم به ایفای نقش پرداخت اما یک آسیب دیدگی مچ پا او را مجبور کرد که در بسیاری از صحنه های مبارزه از بدل کار استفاده نماید. با وجود این جت لی در این فیلم در نقشی ظاهر شد که در نظر بسیاری، برای آن متولد شده بود.
با این حال او احساس می کرد که از لحاظ مالی آنطور که باید قدرش را نمی دانند و پس از چند فیلم، همکاری با شرکت گولدن هاروست را قطع کرد. (در سال 1997 و پیش از آنکه او حق امتیاز خود را به ثبت برساند، برای دو قسمت دیگر این فیلم، یعنی روزی روزگاری در چین و آمریکا، که می توان از آن به عنوان یک فیلم کونگ فو غربی یاد کرد، بازیگر دیگری جایگزین او شد). جت لی در طی یک دوره پنج ساله (97-1992) در چندین فیلم با کیفیتهای گوناگون ظاهر شد. او در فیلم »فونگ سای یوک« (1993) در نقش یک قهرمان مردمی دیگر به ایفای نقش پرداخت و در فیلم »آخرین قهرمان چین« (1993) که تهیه کنندگی آن را نیز خودش بر عهده داشت مجدد در نقش وونگ فی هونگ به بازی پرداخت. علاوه بر آن او در فیلم »استاد تای چی« (1993) و »افسانه جدید شائولین« (1994) نیز بازی کرد و پس از آن تا سال 1996 که تلاش کرد تا سبک جدیدی از فیلمها بر مبنای کتابهای پرطرفدار کمدی هنگ کنگ را خلق کند، کار او مجدداً روبه افول گذاشت.

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.